Clubcompetitie

Het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur en de afgelopen weken is er op ons tennispark alweer bergen werk verzet om de banen weer te prepareren. De gravel is weer vlak gelegd, er is alweer menig rondje geblokt met de wals, bezem en sleepnetten en zijn er nieuwe netpalen geboord en in de beton gegoten en ook het omgewaaide hek is weer overeind gehesen. Frank Clausing zal vanaf 5 april weer beginnen met de tennislessen en ook de KNLTB voorjaarscompetities zijn alweer van start gegaan. Kortom: Het wordt ook weer tijd om de clubcompetities van start te laten gaan!

Zoals op de jaarvergadering is aangekondigd is er vanaf dit seizoen een nieuwe TC en wij willen dan ook dit seizoen eens proberen met een iets andere opzet de clubcompetities te organiseren. Zo zullen tot de zomervakantie de enkel en dubbel competities door elkaar heen worden gespeeld en zal na de zomervakantie de mix worden georganiseerd. Daarnaast zal elke competitie in 1 ‘poule’ worden gespeeld zonder een verder vervolgschema. Dit zal inhouden dat alle deelnemers tegen elkaar zullen gaan strijden en diegene die aan het einde van de competitie de meeste punten heeft verzameld zich met recht clubkampioen mag noemen! Door deze opzet verwachten wij dat er veel meer wedstrijden zullen worden gespeeld dan voorgaande jaren en wij dus flink veel activiteit zullen gaan zien op en rond onze tennisbanen.

Doordat er per competitie een ruime periode beschikbaar is om de wedstrijden te spelen hopen wij een hele hoop aanmeldingen te mogen ontvangen.

Competitie Periode Uiterlijke inschrijfdatum Link
Heren Dubbel 23 april t/m 31 juli niet meer mogelijk
Speelschema
Dames Dubbel 23 april t/m 31 juli niet meer mogelijk Speelschema
Heren Enkel 23 april t/m 31 juli niet meer mogelijk Speelschema
Dames Enkel 23 april t/m 31 juli niet meer mogelijk Speelschema
Mix 24 augustus t/m 31 oktober 20 augustus Inschrijven

Wij hopen iedereen dit seizoen weer terug te zien op de tennisbaan en wensen iedereen een gezellig en sportief seizoen toe!

de T.C.