Lid worden?

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Met een ledental van rond de 60 is er op onze twee gravelbanen volop gelegenheid om vrij te spelen.

Meer informatie over onze vereniging vind je onder de kop ‘De vereniging’.

TV ‘s-Heerenhoek kent een aantal lidmaatschapsvormen. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden, bij het aanmelden via het formulier onderaan de pagina kan een keuze gemaakt worden voor het gewenste lidmaatschap.

Volledig lidmaatschap

De contributie bedraagt voor:
•    Juniorleden (t/m 16 jaar): € 60,00 per jaar
•    Seniorleden: € 87,50 per jaar
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap kan beëindigd worden door schriftelijke opzegging voor 1 januari van het nieuwe verenigingsjaar.

Welkomstlidmaatschap

Met het welkomstlidmaatschap bieden wij nieuwe leden die zich voor de eerste keer hebben aangemeld voor tennislessen de mogelijkheid om gedurende het eerste jaar voordelig lid te worden zonder een KNLTB-lidmaatschap. Dit betekent dat je naast je tennislessen ook gebruik mag maken van de banen om vrij te tennissen. Het welkomstlidmaatschap kost 25,- en zal na het eerste jaar automatisch overgaan naar een volledig lidmaatschap.

Let op: Doordat je niet wordt aangemeld bij de KNLTB, kun je niet inschrijven voor competities of toernooien. Als je dit wel wilt, dien je een volledig lidmaatschap af te nemen.

Speciaal jeugdlidmaatschap (alleen bij KNLTB-lid andere vereniging)

Wanneer je op een andere vereniging KNLTB-lid bent, maar toch op eigen dorp ook vrij wilt kunnen tennissen bieden voor de jeugd t/m 16 jaar een speciaal jeugdlidmaatschap aan. De kosten voor dit lidmaatschap bedragen 10,- per jaar.

Zomerlidmaatschap
Zin om deze zomer een balletje te slaan? Is je voetbal-, basketbal-, hockey-, volleybal- of welk sportseizoen dan ook afgelopen? Meld je dan aan voor een zomerabonnement bij onze club. Het kost maar €25,- voor 3 maanden. Met een zomerlidmaatschap mag je gebruik maken van de banen tussen 1 juli en 30 september. 

Let op: Met een zomerlidmaatschap mag je alleen vrij tennissen op onze tennisbanen, je kan hiermee niet inschrijven voor toernooien. Je zomerlidmaatschap wordt automatisch verlengd als je deze niet opzegt voor 1 januari van het nieuwe verenigingsjaar.

KNLTB competitielid

Ben je lid van een andere vereniging en kom je 1 van competitieteams versterken? Dan dienen wij je aan te melden bij de KNLTB als lid van onze vereniging. De kosten hiervoor bedragen 20,- per jaar.

Let op: Met dit lidmaatschap mag je alleen competitie spelen en dient te worden afgestemd met het bestuur, dit dient te worden gedaan via de aanvoerder van het team welke je komt versterken. Vrij tennissen is niet toegestaan met dit lidmaatschap, wil je dit wel? Neem dan een volledig lidmaatschap.

Aanmelden?

Via onderstaand formulier kunt u zich online aanmelden!


    Indien bekend: