Tenniskids, samenwerking TV ’s Heerenhoek, Bons en Don Bosco school

Bons (Borsele na school) organiseert samen met onze club en de Don Boscoschool tennismiddagen voor kinderen vanaf groep 4. Inschrijven kan via Bons. Kijk voor informatie op de website van Bons

Pak je kans om kennis te maken met tennis! Tennistrainer Frank Clausing helpt jou de basistechnieken te leren. Het begint met het beheersen van de bal. Hiervoor zijn allerlei oefeningen die jou daarmee helpen. Daarnaast ga je natuurlijk met de andere tennis technieken aan de slag en speel je een écht tennispartijtje. Kom je ook? Wij zorgen voor de rackets en ballen. Zit jij al op tennis? Geen probleem, tijdens de activiteit is er voldoende ruimte om de verschillende slagen te trainen! We zorgen voor een koekje, iets te drinken en een gezonde snack.

Speciale Bons-aanbieding!

Ben je na het meedoen met deze activiteit enthousiast geworden en vind je tennis leuk? Dan kun je voor de rest van dit seizoen (t/m oktober 2019) lid worden van de vereniging voor maar € 20,00. Daar horen na de zomervakantie ook nog vijf extra gratis lessen bij. Je kunt dan de hele zomer afspreken met vriendjes en vriendinnetjes om een partijtje te tennissen!

Instuifmiddagen!

Als lid van de vereniging kun je ook gratis meedoen aan de instuifmiddagen. Die organiseert de vereniging op donderdag 9 mei, 23 mei, 6 juni en 20 juni 2019. Na de zomervakantie worden er nieuwe datums gepland waardoor je ook na de zomer mee kunt doen aan de instuifmiddagen! Tijdens een instuifmiddag verzamel je om 14.00 uur bij de tennisvereniging. Je krijgt een koekje, een snoepje, iets te drinken en een gezonde snack. Vervolgens gaan we aan de slag met je tennisskills door het spelen van verschillende tennisspellen.